Del två i kampanjen är här!

Nytt material för vi vår gemensamma kommunikation.

Som vi tidigare har berättat arbetar vi på GFB med att ta fram material för er medlemmar att använda. Den första filmen vi släppte blev en fullkomlig succé tack vare er! Bara filmen på facebook för Gotlands Besöksnäring har visats över 18 000 gånger, delats 185 gånger och nått över 35 000 personer. När vi kollar igenom andras kanaler kommer vi fram till att filmen delats flera hundra gånger och har närmare 300 000 visningar. Det är så häftigt när vi marknadsför oss tillsammans!

Det finns fortfarande reserestriktioner som påverkar oss just nu och som kan komma att påverka sommaren. Vi vet inte när restriktionerna lättar men vi vill fortsätta marknadsföra Gotland och arbeta för framtiden. Vi måste fortsätta påminna och visa att vi finns här.

Nu släpper vi den andra filmen. Tanken bakom hela kommunikationen är att avspegla nutiden på Gotland och förmedla en positiv och längtande känsla. Den här filmen visar hur underbart det är och kan vara här på ön. Vi tycker att den speglar Gotland på ett härligt och fint sätt. Tanken med den här filmen är att ha familjen mer i fokus. Familjer är en stor kundgrupp till många av era företag, vi vill tala till dem och ge dem deras egna drömmar om Gotland. 

Hämta materialet här (Google Drive)

Inom kort kommer ytterligare två filmer. De kommer ha olika inriktningar, en film med aktiviteter och en med mer fokus på Visby och natur/kultur. Vi känner att dessa filmer kommer komplettera varandra och skapa material för alla er att dela. Filmer kommer också att kompletteras med stillbilder och olika budskap.

Hoppas ni gillar filmen och vill dela den i era kanaler, hör gärna av er om ni har några frågor eller synpunkter!

Frida Ganshed, 0737 52 66 65

Exempeltexter

Ni får gärna skriva texter som passar just er och er verksamhet. Skriv och marknadsför er själva när ni delar inlägget eller lägger upp det i era egna kanaler. Här kommer några meningar vi tycker kan passa bra, likt de som vi föreslog förra gången.

” En magisk sommarkväll med familjen är ett minne för livet”

” Just nu på drömmarnas ö, vi längtar efter dig”

” Vad slår en picknick på stranden och ett härligt bad i havet?”

#gotland #drömmarnasö #vågadrömma #gfb #Gotlandlängtarefterdig

Dela

Medlemsansökan