Filmer för framtiden visar Gotland som mötesplats

Snacka om att få perspektiv, en stark bild och ökad uppskattning. När Gotlands Förenade Besöksnäring och Gotland Convention Bureau tillsammans med sex samarbetspartners producerade så kallade sitevisit-filmer blev till och med inbitna gotlänningar inspirerande. Bredden på de möjligheter Gotland erbjuder företag att mötas på plats och i hybrida lösningar, är imponerande.
Från fullfjädrade konferensanläggningar till rikt utrustade hotell till uppdukad ruin i en unik världsarvsstad finns en lösning som passar de flesta.
Filmerna ska användas för att marknadsföra de enskilda anläggningarnas möjligheter att ta emot möten och konferenser på Gotland.
Filmerna premiärvisades för engagerade företagare som serverades alkoholfritt bubbel och skönt salta popcorn. En positiv känsla inför framtiden med Gotland som en hållbar mötesdestination i världsklass.

FAKTA:
De senaste åren har ett projekt drivits av GFB där syftet varit att öka mötesanläggningarnas kompetens att genomföra digitala hybrida möten. De medverkande företagen har erbjudits möjlighet till nya strategiska samarbeten, kunskap kring nya digitala tjänster och hållbara affärsmodeller för digital omställning.
Kunskapen finns nu inom respektive företag för deras egen utveckling, men även inom Gotland Convention Bureau.

Kolla in och ladda hem filmerna

Dela

Medlemsansökan