Besöksnäringsdagen 15 november

Program, tider och annan bra information

Besöksnäringsdagen närmar sig, tisdagen den 15 november genomförs den årliga träffen för öns besöksnäringsföretag, producenter och andra intressenter på Wisby Strand.

Gotlands Förenade Besöksnäring och Region Gotland bjuder in till reflektion, inspiration och framåtblickar. 

     – Jag ser fram emot att träffa våra medlemmar i det här forumet igen. Det brukar bli en härlig mix av fest och allvar, kloka tillbakablickar och en titt i kristallkulan, säger Frida Ganshed, verksamhetschef Gotlands Besöksnäring.

      Dagen inleds med mingellunch klockan 12.00 innan Region Gotlands näringslivsstrateg Karin Winsnes och Mikael Mossvall, styrelseledamot GFB hälsar välkomna och inleder det officiella programmet.

      Peter Lindvall, regiondirektör Region Gotland och Frida Ganshed, gör lokala nedslag för att berätta hur det gick för några av besöksnäringsföretagen runt om på Gotland.

      Därefter bjuder Per Schlingmann, författare och omvärldsbevakare på en extern spaning innan mingelfika bland utställare och ett block med fyra parallella seminariepass tar vid.

      – Jag är förväntansfull på seminarierna, tycker vi fått ihop en bra blandning av intressanta ämnen som jag hoppas ska tilltala alla, säger Frida Ganshed.

 

Datum/tid: 15 november, start kl. 12.00

Plats:  Wisby Strand

Här hittar du hela dagsprogrammet med tider: 

https://www.trippus.se/eventus/userfiles/190410.pdf

Medlemsansökan