Ledig tjänst: Affärsutvecklare

Rött hjärta på Adelsgatan

Vi söker en affärsutvecklare inom besöksnäringen

Gotlands Förenade Besöksnäring är en näringslivsorganisation som arbetar utifrån visionen att Gotland ska vara norra Europas mest attraktiva och hållbara resmål 2027. Verksamheten drivs i ett icke vinstdrivande bolag som har till uppgift att skapa bättre förutsättningar för besöksnäringens utveckling på Gotland.

Vi söker nu en ny medarbetare i arbetet med att stärka den gotländska besöksnäringen och bidra till ökad tillväxt och sysselsättning på Gotland. Den vi söker kommer att arbeta operativt nära företagen i deras utvecklingsarbete, stärka samverkan mellan aktörer inom näringen och bidra till en ökad gemensam stolthet inom besöksnäringen på Gotland. I arbetsuppgifterna ingår att träffa företagen i deras vardag, lyssna in deras behov och därefter hjälpa dem att hitta rätt väg framåt. Du kommer att vara spindeln i nätet och se till att företagen sedan får de stöd och åtgärder de behöver. Det kan bestå i fortsatt stöd från dig eller från samarbetspartners. Genom att företag inom besöksnäringen stärks och utvecklas stärks Gotland som resmål.

Som medarbetare är du kommunikativ och duktig på att hitta kreativa lösningar på en hållbar besöksnäring, och du har tillsammans med dina kollegor ett ansvar att bygga goda relationer med företag, politiker, tjänstemän och andra samarbetspartners.

KVALIFIKATIONER

Du har en relevant utbildning eller motsvarande, samt flera års erfarenhet och kunskap av kvalificerat arbete av projektledning, affärsutveckling och strategiska utvecklingsfrågor. Du har kunskap om och erfarenhet av besöksnäringen och är självgående och resultatorienterad. Du har goda erfarenheter av hållbarhetsarbete och förståelse för offentlig verksamhet, goda kunskaper i engelska, såväl muntligt som skriftligt, samt erfarenhet och god vana i att arbete med MS Office och andra administrativa program.

Du tycker om att samarbete med andra, är duktig på att skapa relationer och nätverk, kan enkelt presentera och kommunicera information, formulera strategier och koncept samt är duktig på att planera och organisera.

Ditt arbete syftar till att skapa hållbar tillväxt och utveckling för besöksnäringen på Gotland. I arbetet ingår att aktivt arbeta med en hållbar besöksnäring utifrån den framtagna Besöksnäringsstrategin.

Vi avser att ha en snabb rekryteringsprocess och vill därför ha din ansökan via mejl senast 20 november. Mejla

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning fram till 30 april 2023 med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Dela på facebook
Dela