Ny verksamhetsledare till GFB

Gotlands Förenade besöksnäring rekryterar ny verksamhetsledare!

Efter en gedigen rekryteringsprocess har styrelsen för Gotlands förenade besöksnäring beslutat att anställa Frida Ganshed som ny verksamhetsledare för GFB fr o m den 1 mars 2020.

Frida kommer närmast från en anställning som kommunikationsstrateg inom regional utveckling på Region Gotland. Hennes tidigare meriter inkluderar omfattande erfarenheter från såväl besöksnäring på nationell nivå som strategiskt kommunikationsarbete. Hon har bl a arbetat som kommunikationsstrateg med medlemsrekrytering på Visita och med påverkansarbete och marknadsföring som ansvarig för public affairs på Humana.

Vi är oerhört glada att kunna rekrytera Frida Ganshed som verksamhetsledare för GFB. Hennes bakgrund från såväl besöksnäringen som kommunikationsområdet passar mycket väl in i de kompetenser vi nu söker för att kunna fortsätta utvecklingen av GFB, säger Johan Lindvall, ordförande i styrelsen för Gotlands förenade besöksnäring.

– Det känns otroligt roligt att få jobba med besöksnäringen och medlemsföretagen på Gotland,säger Frida Ganshed, tillträdande verksamhetsledare för Gotlands förenade besöksnäring. – Jag har ju jobbat med frågorna på nationell nivå en längre tid, nu ska det ska bli kul att få jobba med det på hemmaplan. Besöksnäringsfrågorna är otroligt viktiga för utvecklingen på Gotland.

Frida tillträder anställningen som verksamhetsledare den 1 mars 2020.

För eventuella frågor kontakta:

Johan Lindvall, 070-7133435

Frida Ganshed, 0737-52 66 65

Dela på facebook
Dela