Välkommen på Besöksnäringsdag 13 september 2021 på Wisby Strand

GFB arrangerar tillsammans med Region Gotland en Besöksnäringsdag varje år. Syftet är att samlas för att prata förutsättningar för besöksnäringen på Gotland. Programmet är anpassat utifrån det vi varit med om och vad vi har framför oss. Men syftet är lika mycket att visa att det går att mötas på ett säkert sätt.

Vi hade in i det sista hoppats på att kunna genomföra Besöksnäringsdagen som planerat i november 2020. Är det några som vet hur man träffas på ett säkert sätt är det vi inom besöksnäringen.
Som företrädare för besöksnäringen är det vår skyldighet att driva på för att få igång mötesindustrin, men det är också vårt ansvar att dra i bromsen när det behövs. Och nu behöver vi det. Nu behöver vi alla ta vårt ansvar i att begränsa smittspridningen.
 
Det är fantastiskt att se det gensvar som vi fått från våra medlemmar på att vi arrangerar en Besöksnäringsdag, 150 anmälda och utsålt visar att det finns ett stort sug och intresse efter att mötas. Men som smittspridningsläget ser ut nu blir nytt datum istället den 13 september. Vi siktar på samma upplägg och ett lika intressant program i samarbete med Region Gotland.

Dela på facebook
Dela